×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Ozona čempionāts orientēšanās stafetē Egļupē

19. maijs 11.00

Svētdien, 19.maijā, plkst. 11.00 Egļupē notiks Ozona čempionāts orientēšanās stafetē, kas reizē būs arī Latvijas stafešu kausa 2. posms. Spēcīgākās komandas trīs etapu stafetē noskaidros atbilstošajās vecuma grupās –​ SV12, 14, 16, 18, 21, 120, 145, 170, 195.

Egļupes ciematam blakus esošais mežs ir unikāls Latvijas mērogā – bijušās šūnakmens raktuves atstājušas zaļu, ar mikropauguriem un bedrēm pārbagātu un īpatnēju orientēšanās sacensību apvidu, kas būs izaicinājums pat pieredzējušākajiem šī sporta veida entuziastiem. Savdabīgi interesantais apvidus ļaus izbaudīt īpaši interesantas stafešu cīņas. Stafete ir arī taktisks pārbaudījums, tādēļ arī šogad distanču plānotājs Jānis Tamužs sola intrigu etapu distanču garumos.

Arī šogad Ozons tiks pasniegts speciālais apbalvojums – melnā stārķa statueti kādam citam orientēšanās klubam par īpašu veikumu orientēšanās sporta dzīvē. Pirms gada par sasniegtajiem rezultātiem Ozona čempionāta ietvaros to par atdzimušu kluba dzīvi, dalīšanos zināšanās un savos pasākumus, izlases sportistu attīstīšanu un Baltijā lielāko sacensību rīkošanu saņēma orientēšanās klubs „Kāpa”.

Ar sacensību nolikumu iespējams iepazīties šeit. Pieteikties orientēšanās sacensībām līdz 13. maija plkst. 23.59 iespējams šeit.

Pasākumi