×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Mīlētākās pilsētas svētki. Siguldas novada izglītības iestāžu labdarības „Mākslas un jaunrades darbu andele” un koncerts Siguldas pils kompleksā

2. jūnijs 11.00

Mīlētākās pilsētas svētku izskaņā, svētdien, 2. jūnijā, no plkst. 11.00 līdz 14.00 Siguldas pils kompleksā svētku norisi bagātinās visu Siguldas novada izglītības iestāžu kopīgi rīkotā akcija „Mākslas un jaunrades darbu andele”. Šogad iegūtie līdzekļi tiks ziedoti smilšu kastes iegādei Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centram.

Siguldas novada izglītības iestāžu bērni un viņu skolotāji būs sagatavojuši pašu rokām radītus darbus, kurus būs iespēja iegādāties par ziedojumiem, lai par savāktajiem līdzekļiem sociālo rehabilitāciju un ikdienas sadzīvi padarītu piemērotāku gados jaunākajiem centra bērniem.

Pasākumā piedalīsies bērni un jaunieši no Mākslu skolas „Baltais flīģelis”, Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Mores pamatskolas, Allažu pamatskolas, Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas Sporta skolas, Siguldas novada Jaunrades centra, Siguldas pirmsskolas izglītības iestāžu „Saulīte”, „Tornīši”, „Pīlādzītis”, „Pasaciņa” audzēkņi, kā arī vokālās studijas „Siguldiņa” mazie dziedātāji. Ar defilē programmu uzstāsies Siguldas jauniešu pūtēju orķestris „Sudrabskaņa”, ko vada Elmārs Rudzītis un Arnis Šmitiņš. Īpaši pārsteigumi gaidīs apmeklētājus, jo pasākumā būs iespēja tikties ar īstu burvju mākslinieku Robiju Trankali.

Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centrs darbojas kopš 2001. gada. Gadā vidēji rehabilitācijas kursu iziet 150 bērni. Centrs ir viena no septiņām institūcijām Latvijā, kas par valsts budžeta līdzekļiem nodrošina sociālo rehabilitāciju no prettiesiskām darbībām cietušiem nepilngadīgajiem.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā „Pašvaldība” – „Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem „Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi