×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Nacionālo bruņoto spēku Speciālo uzdevumu vienības šķēršļu skrējiens Fischer Slēpošanas centrā

15. jūnijs
Gatavojoties Latvijas armijas 100. dzimšanas dienai, 15. jūnijā Speciālo uzdevumu vienība Fischer Slēpošanas centrā organizēs Nacionālo bruņoto spēku atbalstītu šķēršļu skrējienu, kura mērķis sniegt iespēju darbībā iepazīt Latvijas karavīrus — fiziski, psihiski un intelektuāli stiprus cilvēkus.
 
Piereģistrēties un informāciju par sacensībām var iegūt tīmekļa vietnē, kā arī Nacionālo bruņoto spēku Speciālo uzdevumu vienības Facebook sociālajā kontā.

Pasākumi