×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Zinību dienas svētki skolēniem „Zinību burziņš” Raiņa parkā

2. septembris 16.00

Pirmdien, 2. septembrī, no plkst. 16.00 līdz 22.00 Raiņa parkā novada skolēni un viņu vecāki ir aicināti atzīmēt skolas sākšanos, apmeklējot pasākumu „Zinību burziņš”, kura moto šogad ir „Svini un izzini!”.

Vislabākais veids, kā sagaidīt jauno mācību gadu, ir to nosvinēt kopā ar ģimeni, draugiem un klasesbiedriem. Pasākumā bērniem un jauniešiem būs iespējas izzināt Siguldas novadā pieejamo ārpusskolas interešu izglītības piedāvājumu, kā arī izbaudīt izklaidējošas aktivitātes, kā, piemēram, braucienu ar elektrokartingu, iegūt prasmes grafiti mākslā, izmēģināt mototriālu, apgūt drona vadīšanas prasmes un nosvinēt skolas sākumu, uzņemot mirkļbildes, dejojot un pavadot laiku kopā ar draugiem. Par muzikālo noskaņojumu pasākumā rūpēsies DJ Edgars Bercis.

Pasākuma „Zinību burziņš” programma:

  • plkst. 16.00–18.00 iespēja iepazīties un izmēģināt Siguldas ārpusskolas piedāvātās iespējas un, krājot nozīmītes, tikt pie lieliskām balvām;
  • plkst. 16.00–18.30 grafiti meistarklase;
  • plkst. 16.00 un plkst. 17.30 animācijas filma „Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi”;
  • plkst. 16.00–17.30 skeitborda meistarklase un paraugdemonstrējumi kopā ar Rīgas Skeitborda skolu;
  • plkst. 17.00–19.00 būs pieejama Insta box foto kaste;
  • plkst. 18.00–19.00 iespēja parādīt novada jauniešiem un pasākuma viesiem savu talantu, prasmes un aizraušanos uz „Open stage”. Pasākumā iespējams piedalīties, aizpildot pieteikuma anketu šeit. Drosmīgākie dalībnieki tiks apbalvoti ar balvām no Siguldas novada uzņēmējiem.
  • plkst. 20.30–21.30 grupas „Singapūras Satīns” koncerts;
  • plkst. 21.30–22.00 dejas ar DJ Edgaru Berci.

Visas dienas garumā ēdināšanas zonā būs iespēja baudīt „Grīkstrītas” pitas, „Siguldas saldējumu”, veldzēties ar „Coffee Lab” dzērieniem un izvēlēties garšīgākās picas pie „Ceļojošā picu namiņa”.

Dalība pasākumā – bez maksas.

Pasākumu „Zinību burziņš” organizē jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar Siguldas novada Jaunrades centru.

Pasākumi