×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Kanādas bruņoto spēku organizētas sacensības Siguldas novadā

25. oktobris 08.00

Piektdien, 25. oktobrī, no plkst. 8.00 līdz 16.00 Siguldas novadā notiks Kanādas Bruņoto spēku sacensības “Baltic Warrior 1902”, kas reizē ir arī pārgājiens, kurā piedalīsies aptuveni 300 dalībnieki.

Sacensību starta un finiša punkts ir Svētku laukums. Plānots, ka sacensību maršruts galvenokārt vedīs pa Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošajām dabas takām. Noslēgumā tā dalībnieki šķērsos gājēju pāreju Gaujas un Cēsu ielas krustojumā, minimāli ietekmējot ceļu satiksmi pilsētā.

Pārgājiena maršruta karte aplūkojama šeit.

“Baltic Warrior” sacensības ir regulāras; tajās NATO Paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas militārpersonas vairākās disciplīnās pārbauda savu izturību. Šajās sacensībās dalībnieki skries, kā arī pārvietosies pa Gauju kanoe laivās.

Ar pārgājiena organizatoriem iespējams sazināties, zvanot uz tālruņa numuru +371 29432096, +371 29455858. Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Pašvaldības policijas priekšnieku Māri Riekstiņu, zvanot uz tālruņa numuru 67895799.

Pasākumi