×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Ziemas koncertzāle. Muzikāls uzvedums bērniem “Sīkstuļa Ziemassvētki” Siguldas pils kvartālā

26. decembris 14.00

Siguldas pils kvartālā plkst. 14.00 Ziemas koncertzālē notiks muzikāls uzvedums bērniem “Sīkstuļa Ziemassvētki”, kur mazajiem apmeklētājiem būs iespēja atkausēt Sīkstuļa (Jānis Skanis) auksto akmens sirdi kopā ar kopā ar Ziemassvētku rūķiem no “Lapzemes” – Pārslīti (Samanta Tīna) un labsirdīgo Rūķi-Rūdi (Kašers). 

Stāsts norisinās skopā, mūždien neapmierinātā, Sīkstuļa mājā pašā Ziemassvētku priekšvakarā. Kā allaž viņam blakus ir viņa uzticamais kalps, kurš ik gadu spēlē Ziemassvētku dziesmas, cenzdamies atmaidzināt Sīkstuļa auksto akmens sirdi. Viss veltīgi. Taču šoreiz pie Sīkstuļa ierodas divi Ziemassvētku rūķi no pašas Lapzemes: blēņdare rūķīte Pārslīte un labsirdīgais rūķis Rūdis. Ziemassvētku rūķiem ir uzdevums no paša Ziemassvētku vecīša – atkausēt Sīkstuļa sirdi un palīdzēt tam rotaļājoties atkal iemīlēt Ziemassvētkus, dodot iespēju Sīkstulim beidzot laboties un iemācīties piedot.☃️

Ieeja – bez maksas.

Pasākumi