×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Multimediāls brīvdabas fantāzijas uzvedums “Sapnis” Siguldas pilsdrupu estrādē

22. decembris 18.30

22. decembrī Siguldas pilsdrupu estrādē būs vērojams multimediāls brīvdabas uzvedums “Sapnis”. Tajā, izmantojot video projekciju, gaismu, lāzeru un skaņas sintēzi, atdzīvosies mākslinieces Elitas Patmalnieces darbi, kuri ļaus saplūst ar darbu un iejusties neparastā nomoda sapņu pasaulē.

Multimediāls uzvedums notiks trīs seansos – plkst. 17.00, 18.30 un 20.00.

Mākslinieces krāsaino un dzīvespriecīgo darbu kolekcija ir kļuvusi par pamatu video stāstam, ko papildinās dažādi speciālie efekti. Fantāzijas uzvedumā Nomoda dāma Franciska un Sapņu pavēlnieks Augusts aicinās skatītājus doties projām no virspusējas nedzirdēšanas, neieklausīšanās, tukšu pļāpu un ikdienu apsēdušo sīkumu pasaules. Uzveduma laikā Siguldā tiks uzburtas 10 dažādas Elitas Patmalnieces sapņu tēlu pasaules.

Uzveduma ilgums – 40 minūtes. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešu paradīzes”  kasēs. Sākotnējā ieejas biļešu cena ir 7 eiro, pasākuma dienā – 15 eiro, grupas biļetes cena (5 personas) – 25 eiro. Ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide no biļetes pamatcenas; atlaide ir spēkā, uzrādot ID karti un biļeti pie ieejas.

Jau ziņots, ka nelieli uzveduma “Sapnis” fragmenti novembrī jau demonstrēti Rīgā, festivāla “Staro Rīga” laikā, un Liepājā – mākslinieces Elitas Patmalnieces izstādes “Nomoda sapņi” atklāšanā. Uzvedums tapis sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību. Uzveduma producents – “UNTITLED originals”.

Atgādinām, ka no 14. līdz 26. decembrim Siguldas pils kvartālā norisināsies arī dažādi koncerti un pasākumi Ziemas koncertzālē, ko 14. un 15. decembrī, kā arī 20. un 21. decembrī papildinās Ziemassvētku tradicionālais tirdziņš.

Pasākumi