×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Dokumentālā filma “Māra” kultūras centrā “Siguldas devons”

11. marts 19.00

11. martā plkst. 19.00 kultūras centrā “Siguldas devons” būs iespēja baudīt dokumentālu filmu “Māra” (70 min, 2014, Latvija).

Filmā atainotas latviešu režisores, skatuves mākslas pedagoģes un aktrises Māras Ķimeles attiecības ar vecomammu, dēlu un darbu, dokumentējot teātra kā nereālas realitātes tapšanu ne tikai uz skatuves, bet arī ikdienas dzīvē. Visi šīs dokumentālās filmas varoņi tēlo – daži vairākas lomas, daži arī paši sevi. Bet vai tāpēc viņi nav patiesi? Kopā ar Jaunā Rīgas teātra aktieriem Māra iestudē F. Dostojevska “Noziegums un sods”, kopā ar dēlu Pēteri izspēlē mazas un lielas ģimenes drāmas, kopā ar vecomammu Annu Lācis kļūst par režisori, kopā ar Latvijas talantīgākajiem scenogrāfiem piecdesmit gadu laikā rada Latvijas teātra vēsturē nozīmīgas izrādes. Dažādi laiki, telpas un cilvēki savijas stāstā par mākslinieces drosmi, spēku un ievainojamību.
Filma latviešu valodā. Režisore: Krista Burāne.

Biļetes iespējams iegādāties kultūras centrā “Siguldas devons”. Biļetes cena – 2,50 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 20% atlaide.

Pasākumi