×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

ATCELTS Guntara Rača autorvakars “Mīlestība ir” Allažu pagasta Tautas namā

14. marts 18.00

Sestdien, 14. martā, plkst. 18.00 Allažu pagasta Tautas namā norisināsies latviešu mūziķa, dzejnieka, mūzikas producenta Guntara Rača autorvakars “Mīlestība ir”.

Pasākuma laikā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar pērn izdoto Guntara Rača dzejoļu grāmatu un akustiskās mūzikas albumu “Mīlestība ir”. Autors ir sagatavojis īpašu muzikāli literāru programmu, kura katru uzstāšanās reizi ir nedaudz atšķirīga, jo mainās gan repertuārs, gan katra koncerta dalībnieki. Autorvakarā Allažu pagasta Tautas namā piedalīsies grupas “Saldās sejas” un “bet bet” dalībnieki Uģis Tirzītis un Andris Alviķis. Īpašie viesi - dziedātājas Katrīna Bindere un Kristena Cīrule.
 
Allaži ieņem īpašu vietu Guntara Rača dzīvē, jo tieši līdzās Tautas namam pavadītas daudzas vasaras, iepazīti visi dīķi un meža taciņas, tāpēc tikšanās Allažos būs īpaši gaidīta un sirsnīga. Pēdējo reizi mākslinieks tur viesojās 2016. gadā, kad grupa “bet bet” ar koncertu Allažos uzsāka savu 25 gadu jubilejas turneju.
 
Koncerta norises vietā būs pieejamas arī autora grāmatas “365” un “Mīlestība ir”, kā arī mūzikas albumi.  Pēc koncerta Guntars Račs sniegs autogrāfus un tiksies ar klausītājiem.

Biļetes cena – 10 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 8 eiro. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības kasēs; pasākuma dienā – Allažu pagasta Tautas namā.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi