×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Drāma “Corpus Christi” kultūras centrā “Siguldas devons”

14. oktobris 19.00

Drāma “Corpus Christi” (2019, Polija) stāsta par divdesmit gadus veco Danielu, kurš piedzīvo garīgu apskaidrību, atrodoties jauniešu ieslodzījumu iestādē. Pēc nosacītās atbrīvošanas viņš tiek nosūtīts darbā uz nomaļu kokapstrādes darbnīcu. Lai arī iepriekš pastrādātais noziegums neļauj Danielam pieteikties garīgajam semināram, viņš nav gatavs atteikties no sava sapņa. Pārpratuma dēļ pēc brīža, ģērbies mācītāja drēbēs, Daniels sāk kalpot mazpilsētas draudzē...

Filma ieguvusi balvas prestižajā Venēcijas kinofestivālā un nominēta Oskara balvai kā labākā starptautiskā filma. Savukārt galvenās lomas atveidotājs Bartošs Beleņa saņēmis balvu par labāko aktierdarbu Stokholmas kinofestivālā.

Drāma ir 115 minūtes gara; režisors Jans Komasa. Filma ir poļu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā; filmu nav ieteicams apmeklēt skatītājiem, kas jaunāki par 16 gadiem.

Biļetes cena – 2,5 eiro,Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 2 eiro. Biļetes iespējams iegādāties kultūras centra Siguldas devons biļešu kasē.

Pasākumi