×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Instalācija “Atceries neaizmirst” Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma tirdzniecības kioskos

12. decembris - 06. janvāris

Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā tirdzniecības kioskos īstenota akcija “Atceries neaizmirst”, kurā trīs dažādi eņģeļi mums visiem atgādina par būtiskām lietām, piemēram, atcerēties svētkos piezvanīt kādam, kurš to gaida, palīdzēt tiem, kam tas visvairāk nepieciešams, kā arī atbalstīt līdzcilvēkus.

Akcijas #atceriesneaizmirst veidotāji priecāsies, ja novadniekiem būs iespēja iepriecināt tos ļaudis, kuriem šajos svētkos klājas grūtāk. Tāpēc vienā no Siguldas stacijas laukuma akcijas mājiņām atrodama lāde, kurā var ievietot dāvaniņu, kas var ielīksmot novadnieku sirdis. Savukārt tie, kuriem šajā laikā atbalsts visvairāk nepieciešams, var paņemt to dāvaniņu, kas viņu visvairāk iepriecinās un liks pasmaidīt šajos svētkos. Dāvaniņa gan tās devējam, gan saņēmējām būs kā labs darbiņš, ko paveikt citu un sevis labā! Svarīgi atgādināt: ja dāvanu paciņā ievietots kāds īpašai mērķgrupai adresēts sūtījums, tad norādīt to pievienotā kartītē. Piemēram, ja sainī ir 30. izmēra vilnas zeķītes, kartītē aicinām norādīt, ka paciņa domāta bērnam ar 30. kājas izmēru.

Fotografējoties un piemērot eņģeļa spārnus, atceries, ka ikviens mēs kādam ar savu atbalstu, rūpēm vai vienkāršu klātbūtni varam būt beznosacījumu dāvana, tāpēc, kļūstot par eņģeļi, pievieno tēmturi #siguldaaizrauj un #atceriesneaizmirst un dalies ar savu svētku sajūtu visapkārt!

Pasākumi