×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” aktivitāte “Uzmēri profesiju”. Tiešsaistes tikšanās ar video filmu veidotāju Reini Januli

29. marts 15.00

Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” arī martā turpina aktivitāti “Uzmēri profesiju”, kurā aicina piedalīties jauniešus, lai iepazītu dažādas profesijas. Šomēnes jauniešiem būs iespēja virtuāli tikties ar radošo profesiju pārstāvjiem. 15. martā notiks tikšanās ar “Sigulda Adventures” radošo direktoru, pasākumu organizatoru un vienkārši jautru cilvēku Miķeli Visocki, bet 29. martā – ar “rjColortime” video filmu veidotāju Reini Januli.

15. martā plkst. 15.00 sarunas laikā ar Miķeli Visocki jauniešiem būs iespēja uzzināt, kā top radošas idejas, kā tās realizēt, kā arī to, kas ir radošais direktors un ko viņš dara.

29. martā plkst. 15.00 tiešsaistes tikšanās laikā Reinis Janulis, kurš ir veidojis dažādus video materiālus gan par Siguldas novadā notiekošo, gan citu privātu un publisku personu reklamēšanai, jauniešiem stāstīs, kā kļūt par video veidotāju, kā sākt, kas jāzina, cik viegli vai grūti gūt panākumus video veidošanā.

Tikšanās ar radošo profesiju pārstāvjiem notiks tiešsaistes platformā Zoomšeit būs iespēja pievienoties sarunai ar Miķeli Visocki. Saite sarunai ar Reini Januli tiks publicēta pirms tikšanās, aicinām sekot līdzi informācijai JIC “Mērķis” lapai sociālo tīklu vietnē Facebookkā arī Instagram.

Pasākumi