×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Pils paviljona vasaras 3. sezonas noslēgums un grupas “Dzelzs Vilks” koncerts

4. septembris 20.00

Tuvojoties Siguldas pils paviljona 3. sezonas izskaņai, sestdien, 4. septembrī, tiks aizvadīts noslēguma koncerts, kurā klātesošos priecēs viena no mīlētākajam rokmūzikas grupām “Dzelzs vilks”.

Siguldieši “Dzelzs vilks” ir eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm un jau trīs gadu desmitus – arī viena no jaudīgākajām latviešu koncertgrupām.

Ar 14 studijas albumiem un septiņām Mūzikas gada balvām azotē “Dzelzs vilks” nemainīgi pulcina visu paaudžu fanus, ik uzstāšanās reizē noturot klausītājus uz spēcīga mūzikas un emociju viļņa. Grupu dibinājis tās solists, ģitārists un dziesmu autors – harizmātiskais Juris Kaukulis. Grupas sastāvā kopā ar Juri muzicē Kaspars Tobis, Mārcis Judzis un Kārlis Alviķis.

Vakara laikā no plkst. 20.00 par labu atmosfēru rūpēsies DJ Edgars Bercis un plkst. 20.30 uzstāsies grupa “Dzelzs vilks”. Ieeja koncertā no plkst. 19.00.

Pasākuma laikā būs iespēja izbaudīt vasaras garšas kafejnīcā "Pils dārzs” un saldējumnīcā "Siguldas saldējums”.

Ieeja koncertā – 5 eiro, arSiguldas novada iedzīvotāja karti – 20% atlaide. Biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā “Biļešu paradīzes” kasēs.

Pils kvartāla teritorijā varēs atrasties apmeklētāji, kuri varēs uzrādīt derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu. Sertifikātus var lejuplādēt tīmekļvietnē: covid19sertifikats.lv.

Apmeklētāji aicināti uz pasākumu ierasties savlaicīgi!

Pasākumi