×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Badmintona sacensības “Yonex Latvija International 2021” Siguldas Sporta centrā

31. jūlijs 09.00

Jūlija beigās, no 29. līdz 31. jūlijam, Siguldā norisināsies Eiropas U-17 reitinga turnīrs “Yonex Latvija International 2021”, uz kuru pieteikušies vairāk nekā 90 spēlētāji no 10 valstīm, tai skaitā Igaunijas – 23, Polijas – 16, Vācijas – 13, Lietuvas – 12, Ukrainas – 9, Beļģijas – 2, pa vienam no Itālijas, Izraēlas un Francijas, kā arī 22 jaunieši no Latvijas. Sacensību sākums Siguldas Sporta centrā 29. jūlijā norisināsies plkst. 16.30, bet 30. un 31. jūlijā – plkst. 9.00.

Latvija Siguldā šo turnīru organizē jau trešo gadu pēc kārtas un šajā reizē sportistiem šīs būs pirmās lielāka mēroga sacensības pēc Covid-19 ierobežojumu atcelšanas. Latvijā notiekošais Eiropas U-17 reitinga turnīrs notiks neilgi pirms Eiropas U-17 čempionāta Slovēnijā, kas norisināsies no 3. līdz 12. septembrim, līdz ar to Latvijas turnīrā izcīnītie Eiropas U-17 reitinga punkti ietekmēs spēlētāju izsēšanu Eiropas U-17 čempionātā.

Atgādinām, ka pērn, 2020. gadā, Siguldā notikušas Eiropas U-17 reitinga turnīrs bija nozīmīgs ar to, ka siguldiete Anna Kupča izcīnīja 1. vietu meiteņu vienspēlēs, izcīnot Latvijai pirmo titulu kādā no Eiropas U-17 reitinga badmintona turnīriem.

Eiropas U-17 reitinga badmintona turnīros, tai skaitā Eiropas U-17 čempionātā šogad var piedalīties spēlētāji, kas dzimuši 2005. gadā un jaunāki. Eiropas U-17 reitingā tiek ņemti vērā 7 labākie rezultāti no 52 nedēļām. Eiropas U-17 reitinga punktus var nopelnīt ne tikai Eiropas U-17 reitinga turnīros, bet arī Pasaules reitinga International Challenge, International Series, Future Series, Pasaules reitinga junioru turnīros, Eiropas U-15 čempionātā, Eiropas un Pasaules junioru čempionātos.

Eiropas U-17 badmintona reitinga turnīru “Yonex Latvia U-17 International 2021” rīko Siguldas Badmintona klubs sadarbībā ar Latvijas Badmintona federāciju. Turnīra ģenerālsponsors ir badmintona inventāra ražotājs “Yonex”. Turnīru finansiāli atbalsta Siguldas novada pašvaldība.

Pasākumi