×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Vasaras izskaņas pasākums “WakeFest 2.0” un grupas “Bermudu Divstūris” uzstāšanās Mālpils veikparkā

27. augusts 16.00

Šo piektdien, 27. augustā, Mālpils veikparkā pie Sudas upes notiks vasaras izskaņas pasākums “WakeFest 2.0”. Apmeklētājus iepriecinās jaudīgais Emīla Balcera un Marata Ogļezņeva duets “Bermudu Divstūris”. Pasākuma laikā notiks supošanas sacensības un paraugdemonstrējumi, kā arī būs iespēja nogaršot šefpavāra Ingmāra Ladiga gatavotos ēdienus.

Pasākumu “WakeFest 2.0” ievadīs nu jau par tradīciju kļuvušās supošanas sacensības bērniem, kas sāksies plkst. 16.00 un kurās varēs piedalīties bērni, kas sasnieguši 7 gadu vecumu. Plkst. 17.00 starts tiks dots sievu un vīru sacensībām, kurās tiks noskaidroti spēcīgākie un izturīgākie dalībnieki. Savukārt plkst. 19.00 sāksies veikborda paraugdemonstrējumi, kur savu meistarību demonstrēs Latvijas labākie veikbordisti – Anita Leina un Dāvis Čeže. Vakara koncerts sāksies plkst. 21.00, kad uz skatuves kāps “Bermudu Divstūris”.  Par turpmāko vakara noskaņojumu rūpēsies DJ Edgars Bercis.

Līdz plkst. 20.00 “WakeMālpils” pludmale būs pieejama visiem. Pēc tam ieeja ar biļetēm, kas pieejamas šeit un ar Covid-19 digitālajiem sertifikātiem vai negatīvu, derīgu Covid-19 testu. Ieeja pasākumā tiks dalīta plūsmā. 

Ieejas maksa no plkst. 20.00 – 16 eiro.

Mālpils veikaprka teritorijā no plkst. 18.00 strādās “Centrālās Laboratorijas” izbraukuma brigāde. Covid-19 eksprestesta cena – 15 eiro. Norēķini par testēšanu tikai ar karti.

“WakeMālpils” Mālpils pludmalē darbojas jau trešo gadu.

Pasākumi