×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Mākslas nodaļas audzēkņu noslēguma darbu izstāde Siguldas Mākslu skolas “Baltais flīģelis” izstāžu telpā un 1. stāva gaitenī

26. augusts - 29. septembris

Vasara un izlaidumu laiks ir pagājis, aizsākts jauns mācību cēliens, bet vēl visu septembri Siguldas Mākslu skolā “Baltais flīģelis” varēs atskatīties uz paveikto aizvadītajā mācību gadā un skatīt Mākslas nodaļas absolventu darbu izstādi.

Neskatoties uz 99% attālināto mācību procesu pērnajā mācību gadā, Mākslas nodaļas absolventi ne tikai veiksmīgi tika galā ar noslēguma darbiem, bet pievērsās dziļām un nozīmīgām tēmām, ko veidoja dažādās tehnikās.

Noslēguma darbu tēma “Prieks” izpaudās gan kā viltus prieks, ko rada dažādas atkarības vai sevis noliegšana, gan prieks būt brīvam. Tāpat tas bija prieks, ko rada mūzika vai arī pats ceļš uz prieku, kas reizēm ir cīņa ar iekšējiem dēmoniem vai līdzcilvēku nesapratni. Prieks, kas rodas no nesavtības vai cilvēcīgs prieks, esot kopā ar tiem, ko mīli un kas rada prieku.

Izstāde apskatāma “Baltā flīģeļa” izstāžu zālē, savukārt 1. stāva gaitenī aplūkojami pašportreti dažādās tehnikās, kas tika veidoti kā attālināto mācību darbi.

Tāpat Mākslu skolas 2. stāvā izlikta izstāde, kas tapusi no Mākslas nodaļas audzēkņu plenēra darbiem.

Pasākumi