×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Valodu daudzveidība Siguldā. Eiropas valodu dienai veltītas radošās aktivitātes un tikšanās ar Siguldā dzīvojošajiem cittautiešiem Siguldas novada bibliotēkā

24. septembris 16.00

24. septembrī plkst. 16.00 Siguldas novada bibliotēka aicina uz Eiropas valodu dienas pasākumu “Valodu daudzveidība Siguldā”, kurā būs iespēja iepazīt Eiropas valodas, uzzināt dažādus interesantus faktus par valodām un tikties ar Siguldā dzīvojošajiem cittautiešiem, kā arī piedalīties viktorīnā.

Pasākuma laikā apmeklētāji varēs iepazīt Spānijas kultūru un paradumus, jo bibliotēkā viesosies brīvprātīgā jauniete Ana Cáceres García no Spānijas un dalīsies ar stāstiem par spāņu valodu un kultūru. Šajā pēcpusdienā iedzīvotāji būs aicināti iemācīties dažas frāzes dažādās Eiropas valodās, tai skaitā spāniski, kā arī paraudzīties uz kultūras atšķirībām un iepazīsim spāņu deju flamenko.

Tāpat interesenti varēs piedalīties valodu viktorīnā un iesaistīties valodu interaktīvās izstādes “Eiropas valodu ABC” veidošanā.

Eiropas Valodu diena ir Eiropas Padomes (Strasbūrā) iniciatīva un kopš 2001. gada tiek svinēta katru gadu 26. septembrī. Šī diena ir valodu daudzveidības svētki, kuros sanākt kopā un priecāties par Eiropas valodu krāšņumu, rosinot jaunus un vecus mācīties valodas un ir līdzeklis labākai starpkultūru sapratnei.

Pasākumu Siguldas novada bibliotēkā varēs apmeklēt personas, kas kopā ar personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte), varēs uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu.

Pasākumi