×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Kamermūzikas koncerts “Il Bacio” Krimuldas muižā

11. septembris 18.00

11. septembrī plkst. 18.00 Krimuldas muižā izskanēs kamermūzikas koncerts “Il bacio”. Koncertā piedalīsies soprāns Marlēna Keine, tenors Mihails Čuļpajevs un pianiste Agnese Egliņa, kas izpildīs pasaulē atzītu komponistu skaņdarbus – Kamila Sensānsa, Džoakīno Rosīni, Vinčenco Kiaras un citu.

Marlēna Keine ir spoži pieteikusi sevi kā daudzpusīgu un aktieriski pievilcīgu dziedātāju gan operas, gan operetes žanrā. Māksliniece ir piedalījusies Igaunijas Nacionālās operas, Latvijas Nacionālās operas un Latvijas Operetes fonda iestudējumos un viņas lomu repertuārā ir Karolīna (Čimarozas “Slepenās laulības”), Barbarīna (Mocarta “Figaro kāzas”), Adele (Štrausa “Sikspārnis”) un daudzas citas.  Marlēna ar panākumiem piedalījusies vokālistu konkursos Latvijā, Zviedrijā, ASV, Igaunijā, Ukrainā un citviet, pilnveidojusies izcilu vokālo pedagogu meistarklasēs un aktīvi iesaistās Latvijas koncertdzīvē.

Mihails Čuļpajevs sevi izcili pierādījis kā solo mākslinieks Latvijas Nacionālajā operā vairāku sezonu garumā. Jau viņa debija Trufaldīno lomā Prokofjeva operā “Mīla uz trim apelsīniem” 2013. gadā raisīja sajūsmu gan skatītājos, gan kritiķos. Turpmākajos gados Čuļpajevs sevi gan vokāli, gan aktieriski spoži apliecinājis daudzveidīgā repertuārā – grāfa Almavivas lomā Rosīni operā “Seviljas bārddzinis”, Ļenskis Čaikovska operā “Jevgeņijs Oņegins”, Remendado Bizē operā “Karmena” un citas. Čuļpajevs ir ticis nominēts Lielajai Mūzikas balvai 2015 kategorijā “Jaunais mākslinieks”, savukārt 2017. gadā ieguvis LNO fonda Gada balvu kategorijā “Labākais operas solists”.

Pianistes Agneses Egliņas personībā dinamiski apvienojas solistes un kamermūziķes talants. Viņas priekšnesumus raksturo drosmīga temperamenta dzirksts un sievišķīgi smalka iejūtība. Vairāku konkursu laureāte saņēmusi arī Lielo mūzikas balvu 2010 “Par izcilu darbu ansamblī”. Muzicējusi kopā ar LNSO, LSO, kamerorķestri Sinfonietta Rīga un Latvijas Radio kori un citiem. Kopš 2011. gada Egliņa ir trio “Art-­‐i-­‐Shock” dalībniece, nesen līdzdibinājusi trio “SOL”.

Kamermūzikas vakari interesentiem piedāvā stilistiski visdažādākās programmas no Ludviga van Bēthovena līdz Astoram Pjacollai.

 

Biļetes cena – 15 eiro, biļeti iespējams rezervēt, zvanot uz tālruņa numuru 29111619 (biļešu skaits ierobežots).

Pasākumi