×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Starptautiskajai senioru dienai veltīts koncerts ar akordeonistes Initas Āboliņas piedalīšanos Siguldas pagasta Kultūras namā

1. oktobris 14.00

1. oktobrī plkst. 14.00 Siguldas pagasta Kultūras namā Starptautiskā senioru diena tiks atzīmēta ar akordionistes Initas Āboliņas koncertu. Kā katru gadu, arī šogad tiks sumināti Siguldas pilsētas, Mores, Jūdažu, Allažu un Siguldas pagasta pensionāru biedrības dalībnieku apaļo jubileju gaviļnieki. Savukārt koncertā skanēs grupas “Lauku Muzikanti” skaistāko dziesmu akustiskās versijas un kolorīti instrumentāli skaņdarbi akordeonam. Normunds Ķietis jau daudzus gadus ir atpazīstams kā dziedātājs un dziesmu autors. Divi pēdējie “Lauku Muzikantu” albumi ir tapuši ar viņa komponētām dziesmām. Ikdienā dziedātājs strādā par vācu valodas skolotāju, un ir viens no retajiem Latvijā, kas dzied vācu dziesmas oriģinālvalodā. Turpretī Inita Āboliņa ir akordeoniste, kura vienlīdz labi jūtas gan akadēmiskās mūzikas vidē, atskaņojot solo ar simfonisko orķestri, gan tango vai franču musette žanros, līdz pat popmūzikai mūsdienu aranžējumos. Šī gada septembrī nāca klajā viņas solo albums “Noktirnes” ar populāru latviešu dziesmu instrumentālām versijām neparastos aranžējumos, kas šobrīd ir pieprasītākais MicRec albums.

Pasākumu varēs apmeklēt personas, kas kopā ar personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) varēs uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu vai pārslimojis pēdējo 6 mēnešu laikā. Apmeklētāji aicināti uz atklāšanas pasākumu ierasties savlaicīgi.

Pasākumi