×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

“Melo-M” un Dināras Rudānes koncerts “Pieci elementi” kultūras centrā “Siguldas devons”

9. oktobris 18.00

9. oktobrī plkst. 18.00 Siguldas kultūras centrā “Siguldas devons” uzstāsies čellu trio “Melo-M” sadarbībā ar samtainās un spēcīgās balss īpašnieci un talantīgu dziedātāju Dināru Rudāni ar koncertprogrammu "Pieci elementi", piedāvājot dažādu žanru un noskaņu skaņdarbus.

Koncertprogrammas nosaukums “Pieci elementi” radīts, jo tajā valda piecas dažādas mūzikas noskaņas – gan akadēmiskā mūzika, gan roks un popmūzika, gan latviešu autoru dziesmas un jūtamas arī atsauces uz tautas jeb pasaules mūziku.

Tāpat koncertos kā pieci elementi uz skatuves darbojas pieci mūziķi – “Melo-M” čellisti – Kārlis Auzāns, Miķelis Vīte un Jānis Pauls –, soliste Dināra Rudāne un sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

Programmas skaņdarbu klāstā ir gan grupas “Queen” dziesma “Who Wants To Live Forever”, gan roka himna “Smoke On The Water”, Enijas Lenoksas savulaik dziedātā “Sweet Dreams”, kā arī Volfganga Amadeja Mocarta Nakts karalienes ārija no operas “Burvju flauta” un daudzi citi iemīļoti skaņdarbi.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs, tostarp tiešsaistē. Biļešu cena – 18–20 eiro, arSiguldas ID karti 20% atlaide. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs.

Koncertu varēs apmeklēt personas, kas kopā ar personu apliecinošu dokumentu varēs uzrādīt derīgu Covid-19 sertifikātu, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu vai pārslimojis pēdējo 6 mēnešu laikā.

Pasākumi