×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Rīgas reģiona Mežtakas diena Inčukalna Medību pilī

6. oktobris 14.00

Trešdien, 6. oktobrī, Inčukalna Medību pilī tiks aizvadīta Rīgas reģiona Mežtakas diena, kura tiks veltīta sarunām par Mežtaku un citām vērtīgām diskusijām, kurās piedalīsies Siguldas attīstības aģentūras direktore Dace Preisa un tūrisma, vides eksperts Juris Smaļinskis, pārstāvot asociāciju “Lauku ceļotājs”. Tāpat šīs dienas laikā notiks pārgājiens gida vadībā, kas vedīs caur Mednieku spēka taku.

Lai piedalītos Mežtakas dienā, projekta partneri un citi interesenti aicināti pieteikt dalību, aizpildot anketu šeit. Lai veiktu reģistrēsānos, pieteikumu aizpildījušie dalībnieki Medību pilī aicināti ierasties no plkst. 13.30 līdz 14.00. Diskusijas tiks uzsāktas plkst. 14.00, taču ātrāk atbraukušie varēs doties ekskursijā pa Medību pili.

Ņemot vērā ar Covid-19 valstī noteiktos ierobežojumus un drošības pasākumus, Mežtakas dienu varēs apmeklēt personas, kuras kopā ar personu apliecinošu dokumentu (ID karte vai pase) varēs uzrādīt Covid-19 sertifikātu, kas apliecina, ka persona ir pabeigusi pilnu vakcinācijas kursu vai pārslimošanas faktu, vai laboratorisko testu rezultātu, kas veikts ne vēlāk kā 24 stundas pirms pasākuma un uzrāda negatīvu rezultātu.

Projekta “Mežatakas” mērķis ir izveidot marķētu garās distances pārgājienu maršrutu, kas ~ 1050 km garumā vijas cauri Latvijas un Igaunijas mežiem, no Rīgas līdz pat Tallinai – divu valstu galvaspilsētām, kuru vēsturiskajiem centriem ir UNESCO statuss.

Pasākumi