×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Krimuldas Tautas nama amatierteātra izrādes “Pansija pilī” Krimuldas Tautas namā

16. oktobris 18.00

Atzīmējot Anšlava Eglīša 115. dzimšanas dienu, Krimuldas Tautas nama amatierteātris aicina uz izrādi “Pansija pilī”, kas tiks atrādīta 16. oktobrī plkst. 18.00 Raganā, Krimuldas Tautas namā.

Izrādes režisore ir Zane Zīle un izrāde, nezaudējot rakstniekam raksturīgo ironiju, ieskatīsies autora Inciema atmiņu stāstā un senajos notikumos, kas atspoguļoti 1962. gada grāmatā “Pansija pilī”, kas sarakstīta 1962. gadā.

Izrādē piedalīsiess un vairākās lomās iejūtīsies Jūlija Bieziņa, Kaija Brisone, Māra Ozola, Dace Višere, Andrejs Baiža, Kārlis Ozols-Ozoliņš, Intars Pučurs, Jānis Rubīns, Andis Cielēns. Par gaismu un skaņu izrādes laikā atbildēs Āris Kupčs un Edvards Podziņš. Tērpus veidotāja – Baiba Krama.

Anšlavs Eglītis – rakstnieks, dzejnieks, mākslinieks, mākslas kritiķis, tulkotājs un recenzents. Anšlava Eglīša darbi valdzina lasītājus ar spilgtu izteiksmi, precīziem raksturiem, savijot smalku psiholoģisku cilvēka raksturojumu ar nemanāmu ironisku piesitienu.

Anšlava Eglīša dzīves ceļš aizsākās 1906. gada 14. oktobrī Rīgā, bet vairāk kā divdesmit vasaras rakstnieks pavadījis Inciemā.

Izrādes norisināsies, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības. Apmeklējot izrādi, apmeklētājam nepieciešams uzrādīt Covid-19 sertifikātu, kas apliecina, ka persona veikusi pilnu vakcinācijas kursu, izslimojusi Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

Biļetes cena – 3 eiro.

Pasākumi