×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Attālinātā tikšanās ar pašvaldības vadību un pašvaldības speciālistiem

19. oktobris 16.00

Atbilstoši valstī noteiktajiem pulcēšanās ierobežojumiem, lai rīkotos atbildīgi un neveicinātu Covid-19 izplatību, Siguldas novada pašvaldības vadība nolēmusi ikgadējās iedzīvotāju tikšanās organizēt attālināti. Lai Siguldas novada iedzīvotājiem saglabātu iespēju pārrunāt aktuālos jautājumus, aicinām izvēlēties sev ērtāko saziņas veidu:

  • iesūtīt savu ierosinājumu akcijā “Dāvini ideju domei”, aizpildot anketu šeit vai kādā no pašvaldības klientu apkalpošanas centriem;
  • rakstīt ziņu uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv;
  • rakstīt ziņu tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Vēstule pašvaldībai”;
  • sūtīt savu ierosinājumu Siguldas mobilajā lietotnē;
  • rakstīt privātu ziņu Siguldas novada pašvaldībai sociālo tīklu vietnē FacebookTwitter un Instagram;
  • 19., 21. un 26. oktobrī no plkst. 16.00 līdz 18.00 zvanīt uz bezmaksas tālruņa numuru 80000388 un aprunāties ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu un citiem domes vadības pārstāvjiem.

Šogad savus ierosinājumus visa novada teritorijas attīstībai īpaši aicinām izteikt arī Mālpils, Krimuldas, Lēdurgas un Inčukalna pagastu iedzīvotājiem.

Ar šajā gadā padarītajiem darbiem, kā ierasts, varēs iepazīties pašvaldības izveidotā informatīvajā materiālā, kurš no 18. oktobra būs pieejams elektroniskā formātā tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

Pasākumi