×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Literārā izstāde “Vārda pēc” Siguldas dzelzceļa stacijas koprades laboratorijās

22. oktobris - 19. novembris

Ņemot vērā apmeklētāju interesi un kultūrvietu darbības ierobežojumus, kultūras centrs “Siguldas devons” radis iespēju pagarināt interaktīvās izstādes “Vārda pēc” apskates laiku. Izstāde apvieno trīs ekspozīcijas un tās laikā iespējams iepazīt daļu no Siguldas novada literārā mantojuma. Interesentiem tā pieejama koprades laboratorijās Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā.

Apmeklējot izstādi, var iepazīties ar autoru – Paula Bankovska, Guntara Godiņa, Andra Marta, Ivandes Kaijas, Edvīna Raupa, Anšlava Eglīša, Imanta Ziedoņa, Luīzes Pastores, Jāņa Sudrabkalna, Garlība Helviga Merķeļa, Valdas Moras, Leona Brieža, Doku Ata, Māras Ozolas, Arta Ostupa un Ingas Ābeles – darbiem, tos izlasot vai, pie katra autora portreta noskenējot QR kodu, noklausīties paša autora vai citu ierunātus fragmentus.

Izstādes vizuālo noformējumu veidojusi Ivita Brūdere.

Pasākumi