×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Režisora Andreja Ēķa romantiska komēdija “Tabu” Inčukalna Tautas namā

8. janvāris 18.00

Sestdien, 8. janvārī, plkst. 18.00 Inčukalna Tautas namā būs iespēja noskatīties režisora Andreja Ēķa romantisko komēdiju “Tabu”, kura pirmizrādi piedzīvoja 2021. gada 25. novembrī.

Romantiskā komēdija “Tabu” ir par pieciem mīlošiem pāriem, kuri meklē jaunas emocijas, lai padarītu savu kopā būšanu vēl saskanīgāku un krāšņāku. Spēlfilmas “Tabu” pārus atveido Mirdza Martinsone un Pēteris Gaudiņš, Zane Daudziņa un Kaspars Gods, Zane Aļļēna un Uldis Anže, Klinta Reinholde un Jurijs Djakonovs, Māra Sleja un Romāns Bargais.

Seansa ilgums: 1 stunda un 36 minūtes. Filmu nav ieteicams skatīties personām, kas jaunākas par 16 gadiem.

Ieejas biļete – 3 eiro.

Ieeja kino apmeklētājiem, kas ir veikuši pilnu vakcinācijas kursu, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas sertifikātu. Atgādinām, ka uz pasākumu obligāti jāņem līdzi arī personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), lai varētu apliecināt sertifikāta atbilstību.

Pasākumi