×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Kalnu slēpošanas sacensības “Vilciņa kauss” Siguldas Pilsētas trasē

29. janvāris 10.00

Sestdien, 29. janvārī, Siguldas Pilsētas trasē notiks kalnu slēpošanas sacensības bērniem “Vilciņa kauss 2022”. Šajās sacensībās bērniem būs lieliska iespēja labi pavadīt laiku svaigā gaisā, kā arī gūt vai nostiprināt pieredzi kalnu slēpošanā. Sacensībās aicināti piedalīties bērni, kuri dzimuši 2012. gadā dzimuši vai jaunāki, ja apguvuši kalnu slēpošanas iemaņas un patstāvīgi, bez palīdzības var veikt sacensību trasi.

Plānots, ka  2012., 2013. un 2014. gadā dzimušie bērni sacensībās dosies Siguldas Pilsētas trases lielajā kalnā, savukārt 2015. un 2016. gadā dzimušiem un jaunāki – mazajā kalnā. Reģistrācija un numuru saņemšana notiks no plkst. 9.30 līdz 10.00, bet sacensību sākums – plkst. 10.30.

Dalībnieki tiks vērtēti sekojošās vecuma grupās:

  • 2012. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2013. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2014. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2015. gadā dzimušie (zēni un meitenes atsevišķi);
  • 2016. gadā dzimuši un jaunāki (zēni un meitenes atsevišķi).

Reģistrēšanās sacensībām norit līdz 27. janvāra plkst. 20.00, aizpildītu pieteikuma anketu sūtot uz e-pasta adresi gasunalelde@gmail.comDalības maksa 15 eiro.

Sacensību nolikums apskatāms šeit. Plašāka informācija par sacensībām un to norisi pieejama šeit.

Sacensībās var piedalīties skolēni ar aktuālu negatīvu skolā organizētu skrīninga testu, pirmsskolas vecuma bērni ar negatīvu antigēna, kas veikts pirms sacensībām vecāku uzraudzībā, vai sadarspējīgu Covid-19 sertifikātu.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Pasākumi