×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Britu mūziķa Džeimsa Artura koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē

24. augusts 20.00

24. augustā plkst. 20.00 Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies britu mūziķis Džeimss Arturs, izpildot populārus hitus kā “Impossible”, “Naked”, “Say You Won't Let Go”, kā arī virkni citu hitu pavisam jaunā koncertprogrammā.

Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešus serviss” kasēs, tostarp tiešsaistē. Biļetes cena – no 39 līdz 99 eiro,Siguldas novada ID kartes īpašniekiem iepriekšpārdošanā 20% atlaide.

Ar dziesmu sacerēšanu Džeimss Arturs esot nodarbojies jau no pusaudža gadiem, bet pirmo atpazīstamību jaunietis ieguva ar hitu “Impossible”, 2012. gadā uzvarot britu “X Factor” 9. sezonā. Šī kompozīcija joprojām ir vispārdotākais singls šova vēsturē. Savukārt 2021. gadā iznācis mākslinieka trešais albums “You”, no kura zināmākās kompozīcijas ir “Naked”, “Falling Like The Stars”, “You Deserve Better” un “Empty Space”.

Iepriekšējo Džeimsa Artura uzstāšanos Latvijā – Rīgā, Lucavsalā – 2018. gada maijā apmeklēja aptuveni 30 000 skatītāju. Savukārt šovasar Siguldā mūziķis uzstāsies ar jaunu koncertprogrammu.

Pasākumi