×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Pārceltā Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra viesizrāde “Graņonka” kultūras centrā “Siguldas devons”

10. maijs 19.00

Saistībā ar aktieru saslimšanu Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra viesizrāde “Graņonka”, kas bija plānota kultūras centrā “Siguldas devons” 11. februārī netiks demonstrēta un tiek pārcelta uz 10. maiju, tās sākums plkst. 19.00. Visas biļetes, kas tika iegādātas uz viesizrādi, tiek automātiski pārceltas uz jauno izrādes laiku.

Biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā “Siguldas devons” kasē un tiešsaistē. Biļešu cena – 15–20 eiro,Siguldas ID karšu īpašniekiem 20% atlaide. Siguldas novada ID kartes atlaide tiek piemērota, pērkot biļetes uz pasākumiem iepriekšpārdošanā, pasākuma dienā biļetes cenai šī atlaide netiks piemērota.

Izrāde ir daudzšķautņains stāsts par alkohola lomu cilvēka dzīvē. Tā ir etīžu virkne ar monologiem, dialogiem un muzikāliem numuriem, kas atspoguļo gan skumjas, gan prieku. Izrādes režisors ir Elmārs Seņkovs, scenogrāfs – Reinis Dzudzilo, kostīmu māksliniece – Krista Dzudzilo, dramaturģijas konsultants – Jānis Balodis. Izrādē piedalās – Jekaterina Frolova, Veronika Plotņikova, Dana Bjorka, Aleksandrs Maļikovs, Aleksejs Korgins un Vadims Grosmans. Izrāde notiks krievu valodā.

Pasākums norisināsies saskaņā ar tajā brīdī spēkā esošajiem epidemioloģiskās drošības noteikumiem.

Pasākumi