×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Jāņa Kreičmaņa stand-up komēdijas izrāde “Liels puika” alus darītavā “Kussh brewery”

3. maijs 20.00

3. maijā plkst. 20.00 Siguldas alus darītavā “Kussh brewery” ar jauno stand-up komēdijas izrādi “Liels puika” uzstāsies komiķis Jānis Kreičmanis. Šī būs Jāņa Kreičmaņa otrā solo izrāde un pirmā tūre pa Latviju.

Jānis ar komēdiju nodarbojas kopš 2016. gada un ir “Comedy Latvia” sastāvā jau 5 gadus. Gada sākumā notikušajā apbalvošanas ceremonijā “Grābeklis” Jānis ieguva atzinību no skatītājiem un citiem komiķiem, iegūstot titulu “Comedy Latvia Gada Komiķis”.

Izrādes nosaukuma “Liels puika” ideja radās pēc tam, kad Jānis apzinājās savu vecumu – 30. “Liels puika” nozīmē, ka personai ir krājkonts, bet tas ir tukšs. “Liels puika” nozīmē nezaudēt cerību, ka kādu dienu no zila gaisa kļūsi par Rembo. “Liels Puika” nozīmē, ka tev nav bail no spokiem, bet citreiz guli ar ieslēgtu gaismu.

Izrādē Jānis runās par centieniem pieaugt, ikdienas rūpēm un nedaudz arī par knakstīšanos, Jānis nerunās par politiku, jo tas liktu komiķim lasīt.

Lai skatītājus sagatavotu un iesildītu, tūrē dosies arī komiķis Edgars Staškevičs – jaunais Latvijas stand-up tīrradnis.

Biļetes cena – 10 eiro. Biļetes pieejamas iepriekšpārdošānā tiešsaistē “Bezrindas.lv”.

Ieeja pasākumā no plkst. 19.00.

Pasākumi