×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Talka un Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas diena jeb Baltā galdauta svētki Mālpils pagastā

4. maijs 10.00

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā – 4. maijā – Latvijā svinēs Baltā galdauta svētkus. Šajā gadā Siguldas novadā iedzīvotāji pulcēsies pašorganizētās svinību vietās, kā arī citos publiskos pasākumos, kurus ir iespēja apmeklēt ikvienam Brīvības svētku svinētājam. Aicinām arī citus novadniekus uzklāt baltus galdautus un svinēt mūsu brīvību, kopā daloties ar fotogrāfijām sociālo tīklu vietnēs un lietojot tēmturi #mans4maijs, radot arī virtuālu svētku kopības sajūtu!

Mālpils pagastā Mālpils Kultūras centrs un Mālpils aktīvisti “Mālpils iedvesmo” aicina pirms svētku atzīmēšanas tikties kopīgā talkā. Plkst. 10.00 Pils ielas 10/12 pagalmā ikvienam ir iespēja pielikt savu roku, lai kopīgi veiktu smilšukastes un soliņu atjaunošanas darbus, lai turpmāk šajās ēkās izmitinātajām ukraiņu ģimenēm būtu patīkamāka brīvā laika pavadīšana. Tāpat notiks arī dīķa apkārtnes sakopšanas darbi. Plkst. 11.00 talcinieki aicināti piedalīties Mālpils estrādes sakopšanas darbos. Talcinieki aicināti ņemt līdzi cimdus un darbarīkus. Savukārt plkst. 12.00 Pils ielas 10/12 pagalmā sāksies svētku galda klāšana ar līdzi paņemto cienastu un svētku atzīmēšana, klausoties muzikālo pārsteigumu.

Pasākumi