×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Izraēlas vēstniecības multimediāla performance Ukrainas kara bēgļiem Mālpils Kultūras centrā

12. maijs 18.00

Mālpils Kultūras centrā 12. maijā plkst. 18.00 bēgļi no Ukrainas varēs vērot Izraēlas vēstniecības multimediālu performanci, kurā uzstāsies mūziķis Tals Kravics. Mūziķim uz skatuves pievienosies arī Mālpils folkloras kopa “Mālis” un tās vadītājs Andris Kapusts. Tā būs Izraēlas tautas mūzikas un dažādu visas pasaules valstu etnisko instrumentu sastapšanās. Aicinām arī iedzīvotājus atbalstīt patvēruma meklētājus no Ukrainas un informēt viņus par šādu iespēju. Pasākumu aicināti apmeklēt arī citi interesenti.

Tals Kravics ir mūziķis un dziedātājs, kurš izglītību ieguvis Izraēlas labākajās mūzikas iestādēs. Viņš ir arī ceļotājs, kurš meklējis oriģinālo cilšu mūziku tālākajos pasaules nostūros, kas vēl nav pakļauti Rietumu civilizācijai. T. Kravics spēlē klavieres, arfu, ģitāru, dažādas dūdas, terminu un muzikālo zāģi.

Tala Kravica repertuārā ir arī Izraēlas klasika, jidiša, hasīdu un svētku dziesmas. Septiņpadsmit gadu laikā T. Kravics ir uzstājies ar aptuveni 3000 izrādēm, lekcijām, darbnīcām un citām performancēm.

Multimediālās performances laikā Tals Kravics aizvedīs muzikālā ceļojumā, kurā būs gan viņa bērnības atmiņas par kibucu, gan sastapšanās ar dažādām ciltīm un tautām tālos pasaules nostūros. Izrādē sajauksies dažādas kultūras un skanēs etniskie instrumenti, kurus Tals Kravics ieguvis savos ceļojumos. Etnisko mūziku Tals Kravics apgūst pie vietējiem skolotājiem.

Izrādē skanēs dziesmas dažādās valodās; tās vadmotīvs ir viena no viņa lielajām mīlestībām – vecās un skaistās izraēliešu dziesmas.

 

Atgādinām, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi