×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Lēdurgas Kultūras nama 40 gadu jubilejas svinības

14. maijs 18.00

Lēdurgas Kultūras nams 14. maijā aicina apmeklēt pasākumu kopumu, lai kopā atzīmētu kultūras nama 40. dzimšanas dienu. Svinot jubileju, gaidāms gan svētku koncerts, gan viktorīna, bet vakara noslēgumā – balle kopā ar grupu “Klintsons un logo”.

Lēdurgas Kultūras nams viesus sāks uzņemt jau no plkst. 18.00, kad kultūras nama Mazajā zālē pārbaudīt savas zināšanas dzimšanas dienas viktorīnā. Tajā var piedalīties 4–5 dalībnieku komanda. Viktorīnas atbildes iesniegšanai būs nepieciešams viens viedtālrunis uz komandu. Pasākums notiks neformālā gaisotnē, pie galdiņiem, tādēļ Lēdurgas Kultūras nams aicina ņemt līdzi groziņus. Lai piedalītos viktorīnā, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 27744030.

Savukārt plkst. 19.00 kultūras nama Lielajā zālē norisināsies amatiermākslas kolektīvu koncerts un viktorīnas dalībnieku apbalvošana.

Plkst. 22.00 ikviens tiek aicināts dzimšanas dienas balli pie galdiņiem. Balles tematika – astoņdesmitie. Par muzikālo atmosfēru ballē parūpēsies grupa “Klintsons un logo”. Vietu pie galdiņiem iespējams pieteikt, zvanot uz tālruņa numuru 27744030. Biļetes cena 12 eiro, iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 10 eiro. Biļetes uz balli var iegādāties, zvanot uz tālruņa numuru 27744030.

Tāpat dzimšanas dienas viesi varēs izjust magnoliju smaržu un aplūkot Lēdurgas Kultūras nama dzīvi fotogrāfijās.

 

Atgādinām, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi