×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Izstādes “Ar vienu vilcienu rītdienā” atklāšana pie Inčukalna Tautas nama

6. maijs 13.30

6. maijā plkst. 13.30 pie Inčukalna Tautas nama satiksmes ministrs Tālis Linkaits un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics atklās vides izstādi “Ar vienu vilcienu rītdienā”. Izstāde vēstīs par projekta “Rail Baltica” tapšanu Latvijā, un tā pie Inčukalna Tautas nama būs apskatāma līdz 22. maijam.

Plānots, ka izstādes atklāšanas dienā satiksmes ministrs tiksies ar Inčukalna pamatskolas vecāko klašu skolēniem, lai pastāstītu par ministra dienas kārtību un pārrunātu dažādus jautājumus saistībā ar satiksmes organizēšanu. 6. maijā plānota arī satiksmes ministra Tāļa Linkaita tikšanās ar Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Uģi Mitrevicu un atbildīgajiem speciālistiem, lai pārrunātu projekta “Rail Baltica” gaitu un citas aktualitātes par ielu un ceļu infrastruktūru, kā arī mobilitātes jautājumiem.

Izstāde “Ar vienu vilcienu rītdienā” ceļo pa Latvijas novadiem, lai interesentus iepazīstinātu ar “Rail Baltica” tapšanu un atspoguļotu projekta būtību. “Rail Baltica” Siguldas novadu šķērsos Inčukalna pagastā, netālu no Vangažu dzelzceļa stacijas. Dzelzceļa līnija savienos Latviju un Baltiju ar pārējo Eiropu. Izstāde tapusi ar Eiropas Savienības Eiropas infrastruktūras savienošanas instrumenta atbalstu sadarbībā ar novadu pašvaldībām un projekta ieviesējiem Latvijā. Tiek plānots, ka šī izstāde vasaras izskaņā būs aplūkojama arī Siguldas pilsētā.

Pasākumi