×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas diena jeb Baltā galdauta svētki Inčukalna pagastā

4. maijs 12.00

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā – 4. maijā – Latvijā svinēs Baltā galdauta svētkus. Šajā gadā Siguldas novadā iedzīvotāji pulcēsies pašorganizētās svinību vietās, kā arī citos publiskos pasākumos, kurus ir iespēja apmeklēt ikvienam Brīvības svētku svinētājam. Aicinām arī citus novadniekus uzklāt baltus galdautus un svinēt mūsu brīvību, kopā daloties ar fotogrāfijām sociālo tīklu vietnēs un lietojot tēmturi #mans4maijs, radot arī virtuālu svētku kopības sajūtu!

Inčukalna pagastā Inčukalna Tautas nams aicina sanākt kopā, celt galdā cienastus un svinēt svētkus mūsu Latvijai plkst. 12.00 četrās norises vietās – pie Vecā pasta Atmodas ielā 2, Inčukalnā; pie veikala SIA “Petrovski” Zušu ielā 9, Egļupē; Gaujas klubā Gaujaslīču ielā 17, Gaujā; kā arī pie Medību pils Kārļzemniekos 4, Krustiņos.

Pasākumi