×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Skolēnu sporta un prāta spēļu “Zelta Zivtiņas čempionāts” fināls Siguldas Svētku laukumā

10. maijs - 27. maijs

No 10. līdz 27. maijam laikā no plkst. 10.00 līdz 16.00 Siguldas Svētku laukumā norisināsies skolēnu sporta un prāta spēļu “Zelta Zivtiņas čempionāta” fināls. Lai bērni un jaunieši varētu startēt un savstarpēji tikties, piektdien, 6. maijā, Siguldas Svētku laukumā tiks uzsākta sacensību pilsētiņas uzbūve un teritorijas iekārtošana.

Kopumā finālā pulcēsies aptuveni 3 000 skolēnu jeb 120 spēcīgākās un radošākās klases no visas Latvijas, un sacensības norisināsies starp komandām 5.–6. klašu, 7.–9. un 10.–12. klašu grupā. Čempionāta finālā startēs arī trīs novada komandas – Laurenču sākumskolas 5.a klase, Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.e klase un 9.b klase. Katra finālā iekļuvusī klase ieradīsies iepriekš noteiktā laikā, lai parādītu klases vienotību un vērtību izpratni, risinātu dažādus uzdevumus un kopā ar klasi izbaudītu Siguldas piedāvātās aktivitātes.

Čempionāta šīs sezonas moto ir “Ko nevar viens, var visa klase!”, tādējādi aicinot skolēnus aizdomāties par to, cik nozīmīgi ir iestāties par Latvijai un pasaulei svarīgiem jautājumiem, sākot no zaļā dzīvesveida un dabas aizsardzības, beidzot ar dzimumu līdztiesību un aktīvu līdzdalību dažādos sabiedriskajos un politiskajos procesos, lai veidotu ilgtspējīgu sabiedrību.

Pasākumi