×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

11. Deju svētki Inčukalna Aleksandra parka estrādē

18. jūnijs 17.45

 

18. jūnijā Inčukalnā norisināsies 11. Deju svētki, kuru mākslinieciskais vadītājs visus šos gadus ir bijis Andrs Briņķis. Deju svētku dienā no plkst. 10.00 norisināsies amatnieku tirdziņš “Vasaras saulgriežos”, plkst. 17.45 būs skatāms svētku gājiens no Inčukalna Tautas nama, plkst. 18.00 notiks svētku koncerts, savukārt plkst. 22.00 – zaļumballe ar mūziķu apvienību “Pipari”.

Jau no paša rīta Aleksandra parka estrādē cits pēc cita gandrīz 20 deju kolektīvi izmēģinās deju grīdu mēģinājumos un sadancošanā. Šogad Deju svētkos piedalīsies 17 kolektīvi, vairāk nekā 300 dejotāju – tautas deju ansamblis “Liesma”, jauniešu deju kolektīvs “Metieniņš”, vidējās paaudzes deju kolektīvi “Sprigulis”, “Arnika”, “Augšup”, “Virši”, “Saule”, “Ķimelītis”, “Sānsolītis”, “Runči un Kaķes”, “Lecam pa vecam”, senioru deju kolektīvi “Sprigulis”, “Sendancis”, Allažu Tautas nama deju kolektīvs, “Labāko gadu virši”, “Tacis” un bērnu deju kolektīvs “Minkāns”.

Deju svētku programmā tiks izdejotas tādas zināmas un populāras tautu dejas kā “Es mācēju danci vest”, “Skaista mana tēvu zeme”, Es izjāju prūšu zemi” un daudz citu skaistu deju.

Deju svētku dienā turpat estrādē jau no plkst. 10.00 visas dienas garumā notiks arī amatnieku tirdziņš “Vasaras saulgriežos”, kurā būs iespēja iegādāties dažādus amatnieku darinājumus – izstrādājumus no koka, akmens, lina kleitas, tautiskās jostas, galdautus, pašdarinātas gleznas, ziedu rotas un vainagus, kā arī dažādus gardumus svētku galdam. Ar pašu darinājumiem tirdziņā piedalīsies arī biedrības “Cerību spārni” un “Inčukalna invalīdu biedrība”. Tirdziņā uz vietas būs iespēja arī nogaršot dažādus tradicionālus un ne tik tradicionālus svētku ēdienus – gardas mājas kūkas un kūpinātas zivis, mājās gatavotas barankas, Latvijā ražotu halvu un beļģu vafeles.

Svētku dienas noslēgumā – zaļumballe, kas norisināsies Aleksandra parka estrādē no plkst. 22.00. Uzstāsies grupa “Pipari”. Sadancoties varēs līdz pat rīta gaismai.

Ieeja Deju svētku pasākumos bez maksas.  

Pasākumi