×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Allažu pagasta svētki “Allaž Allažos”

27. augusts 15.00

 

Sestdien, 27. augustā, pie Allažu Tautas nama visas dienas garumā ikvienu pagasta iedzīvotāju un viesi priecēs dažādas izklaides, koncertuzvedumi, izstāde, kā arī būs iespēja izsmieties stand-up izrādē un izdejoties zaļumballē. Šogad Allažu pagasta svētkos atkal piedalīsies arī ēdinātāji, kas piedāvās dažādus ēdienus, našķus un dzērienus.

Pie Allažu Tautas nama plkst. 15.00 skanēs koncertuzvedums “Ku-kū! Eju meklēt”, kura laikā tiks meklēta pazudusī vasaras garša. Pēc koncerta – radošā darbnīca bērniem, kurā būs iespēja dekorēt saldējumu.

No plkst. 16.00 līdz 19.00 darbosies “Atmiņu bibliotēka” sadarbībā ar Allažu bibliotēku, kurā apmeklētājiem būs iespēja aplūkot bibliotēkas fotoalbumus, palasīt senos Allažu ziņu rakstus un rakstnieku allažnieku literāros darbus.

No plkst. 16.00 līdz 19.00 būs iespēja piedalīties spēlē “Kur pazudis Allažiņš?”. Pasākuma viesiem būs iespēja atrast Allažiņu, kas kādreiz mājoja Allažmuižas parkā, savukārt jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” piedāvās savas aktivitātes jauniešiem. Šajā pašā laikā ar hennas glezniecību apmeklētājus priecēs allažniece Agnese Vētra.

No plkst. 17.00 rotaļas un danči kopā ar kapelu “Brička” un Allažu dejotājiem, deju paraugdemonstrējumus rādīs sporta deju klubs “Zīle”, savukārt plkst. 19.00 varēs izsmieties Maksima Trivaškeviča stand-up komēdijā “Latviešu komiķis”.

No plkst. 20.00 līdz 23.00 darbosies “Instabox” fotokaste, kas dos iespēju fotografēties un turpat uzreiz arī saņemt fotoattēlus. Svētku dienas noslēgumā no plkst. 21.00 līdz 1.30 – zaļumballe. Spēlēs grupa “Svinību estrādes ansamblis”.

Dienas garumā Allažu Tautas nama foajē būs apskatāma arī Elīzas Kleines-Šablinskas izstāde “Ēdene”. Izstādē “Ēdene” būs aplūkojama gan glezniecība tekstilā, gan tradicionālā formā – uz audekla. Darbus vieno izteiksmīgs kolorīts un dabai raksturīgie organiskie ritmi un formas. Daudzslāņaini, noslēpumaini un sapņaini – gluži kā Ēdenē. Izstāde būs apskatāma arī pēc svētkiem, un interesenti ar ekspozīciju varēs iepazīties līdz 31. oktobrim.

Ieeja pasākumos bez maksas. Uz tikšanos Allažu pagasta svētkos!

Pasākumi