×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Purva diena Lēdurgas pagastā, Laugas purvā

9. jūlijs 14.00

9. jūlijā Laugas purvā norisināsies Purva diena, kurā būs iespēja izstaigāt garo un īso taku maršrutā “Laugas purvs–Lēdurga”. No plkst. 14.00 turpat, Laugas purvā, būs iespēja iegādāties arī zemnieku saimniecības “Gundegas” ražoto produkciju – ogu un augļu sukādes, vīnus un sīrupus, kā arī dažādus kārumus varēs iegādāties Lēdurgas estrādes stāvlaukumā, kafejnīcā – “Drift kafe”.  

Īsajā purva takā varēs doties kopā ar saimniecības “Gundegas” saimnieku Andri Ansi Špatu. Pieteikšanās zvanot uz tālruņa numuru 298568675 (Lauma) vai rakstot uz e-pasta adresi andris.spats@gmail.comDalības maksa – 2 eiro.

Garo purva taku “Bīriņi–Lēdurga”, kas ved pāri Laugas purvam, purva kurpēs varēs izstaigāt kopā ar piedzīvojumu organizācijas “Advaita Adventures” gidu. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 26487293 vai rakstot uz e-pasta adresi hello@advaitaadventures.lvDalības maksa – 5 eiro.

No plkst. 17.00 būs iespēja uzkāpt Lēdurgas Evaņģēliski luteriskās baznīcas zvanu tornī un apskatīt purva taku no putna lidojuma. Savukārt plkst. 19.00 pagalmā, netālu no Lēdurgas estrādes, izskanēs Uģa Prauliņa, Sniedzes Prauliņas un Edgara Šubrovska koncerts “Puķudruva”.

Noslēdzot Purva dienu, plkst. 22.00 Lēdurgas estrādē būs balle kopā ar grupu “Pipari”. Ieejas maksa – 7 eiro, biļetes cena iepriekšpārdošanā arSiguldas novada ID karti – 5 eiro. Pasākuma dienā atlaide ar Siguldas novada ID karti netiek piemērota!

Ieeja koncertā ir bez maksas. Koncerts tiek organizēts ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

“Purva dienas” apmeklētājiem ir iespēja ar teltīm nakšņot Lēdurgas dendroparkā. Telšu vietu var pieteikt, zvanot uz tālruņa numuru 25549747. 

 

Pasākumi