×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2022. gada grāmatu kolekcijas atklāšanas pasākums “Lecam iekšā grāmatu karuselī!” pie Siguldas novada bibliotēkas, Štūres laukumā

11. jūnijs 11.00

11. jūnijā plkst. 11.00 pie Siguldas novada bibliotēkas Štūres laukumā norisināsies “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas” 2022. gada grāmatu kolekcijas atklāšanas pasākums “Lecam iekšā grāmatu karuselī!”.

Uz pasākumu aicināti gan mazie, gan lielie lasītāji kopā ar ģimeni un draugiem. Apmeklējot to, ikviens varēs iepazīties ar “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas” šā gada grāmatu kolekciju, gaidāmi arī skaļie lasījumi, atjautības uzdevumi un citi pārsteigumi.

Pasākumā ar stāstiem un radošu darbošanos viesosies rakstniece Laura Vinogradova, kuras grāmata “Tētis un suns” ir iekļauta žūrijā, vecumgrupā 9+. Savukārt bērnu vokālā grupa “Zibsnis” priecēs ar muzikālo pārsteigumu.

Pasākumi