×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Pasākums “Ģimenes vērtības” Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā Siguldas pagastā

16. jūlijs 16.00

16. jūlijā no plkst. 16.00 līdz 20.00 Sokrata tautskola aicina jaunās ģimenes piedalīties pasākumā “Ģimenes vērtības” Sevis izzināšanas un harmonizēšanas parkā Siguldas pagastā. Pasākuma laikā varēs iesaistīties diskusijās un nodarbībās par ģimenes vērtību apzināšanu un harmonizēšanu, savukārt bērni varēs piedalīties dažādās aktivitātēs gan individuāli, gan kopā ar vecākiem.

Pasākuma sarunas vadīs dzīves izpratnes skolotāja un grāmatu sērijas “Piedošanas mācība” autore Elvita Rudzāte, sociālā darbiniece Arta Skudra-Štarka un psiholoģe Ilze Ulmane-Rudakova.

Pasākuma dalībniekiem tiks nodrošināta ēdināšana. Dalība pasākumā ir bez maksas.

Lai piedalītos pasākuma, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot anketu šeit vai rakstot uz e-pasta adresi info@sokratatautskola.lv. Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, lai pasūtītu ēdienu, saplānotu pasākuma gaitu atbilstošu dalībnieku sastāvam. Tāpat pieteikšanās ir nepieciešams, lai varētu sazināties ar dalībniekiem pirms pasākuma norises, ja nepiemērotu laikapstākļu dēļ pasākumu nāktos pārcelt uz citu datumu.

Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.

Pasākumi