×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Taku orientēšanās sacensības “Siguldas balva” Reiņa trasē

13. augusts

13. augustā Reiņa trasē pie Siguldas notiks taku orientēšanās sacensības “Siguldas balva”. Tās būs Erasmus+ un sporta projekta “Orient” pasākums, kurā iesācējiem būs iespēja izmēģināt taku orientēšanos, saņemt instruktāžu dalībai pasākumā.

Sacensības vienlaikus būs arī Latvijas taku orientēšanās kausa posms, kurā par labākā titulu cīnīsies elites sportisti atklātajā un paralimpiskajā grupā. Visi dalībnieki sacentīsies “Pre-O” distancē, kas notiek divos sektoros – distances sektorā sacensības ir bez laika kontroles un rezultātu nosaka iegūto punktu summa par pareizajām atbildēm, bet laika KP sektorā dalībnieki uzdevumus veic, sēžot krēslā. Rezultātu nosaka dalībnieka atbildes ātrums sekundēs. Par katru nepareizu atbildi tiek pieskaitītas 60 soda sekundes. Visu KP uzdevumu sekundes tiek summētas. Pre-O distancē galējo rezultātu nosaka, summējot distances sektorā iegūtos punktus par pareizajām atbildēm un sekunžu summu (tīrais laiks + soda sekundes) L-KP sektorā.

Pieteikties pasākumam iespējams līdz 9. augustam, aizpildot pieteikuma anketu šeit, iesācēju distancē – arī uz vietas sacensību centrā, taču organizatori negarantē iespēju startēt pasākumā, jo karšu skaits ir ierobežots.

Pasākumu ar Siguldas novada pašvaldības un sporta klubu “Siguldas takas” atbalstu organizē Latvijas Orientēšanās federācija. Pasākums notiek Eiropas komisijas Erasmus+ Sporta programmas projekta “Orient” laikā.

“Orient” ir Erasmus+ finansēts projekts, kura mērķis ir veicināt sociālo iekļaušanu un nodrošināt vienlīdzīgas iespējas sportā. To izveidojušas septiņas organizācijas no piecām dažādām valstīm (Itālija, Čehijas Republika, Latvija, Slovēnija un Spānija), kuras dažādos līmeņos aktīvi darbojas sporta un sociālo pakalpojumu jomā.

Papildu informācija par pasākumu apskatāma šeit

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Pasākumi