×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Teatrāls koncertuzvedums “Loving You” brīvdabas kultūrtelpā “DABĀ”, Siguldas novada Nurmižos

28. augusts 18.00

Teatrāls koncertuzvedums “Loving You”, kurā piedalīsies Ievas Lavrinovičas Trio (Spānija). Balss – Ieva Lavrinoviča (Latvija, Spānija), klavieres – Hetors Čabrera (Hector Chabrera) (Spānija) un saksofons – Džozefs Hils (Joseph Gil) (Spānija). Par skaisto, skumjo, atbildīgo, nesavtīgo un tomēr bieži vien arī pavisam egoistisko mīlestību stāstīs skaņdarbi no Portera (Porter), Loida Vēbera (Lloyd Webber), Sondhaima (Sondheim) un citu Brodvejas mūziklu autoriem angļu un spāņu valodā, kā arī uzmirdzēs vokālās un instrumentālās pērles no spāņu teātra un estrādes mūzikas.

Festivāla pirmsākumi meklējami Nurmižu mājā “Bedrītes” 2020. gadā, pateicoties dziedātājas Vizmas Zvaigznes iniciatīvai un viņas ģimenes atbalstam. Šogad Nurmižu kultūrtelpā “DABĀ” visiem interesentiem piedāvā īpašu kamermūzikas baudīšanas pieredzi neaizmirstamā atmosfērā dabas ielokā, tiešā Gaujas nacionālā parka tuvumā.

Festivāla “Būt DABĀ” laikā 27. un 28. augustā no plkst. 10.00 līdz 18.00 bez maksas tiks piedāvātas dažādas radošas aktivitātes gan lieliem, gan maziem, aizraujoši pārgājieni, brīvdabas izstāde par reiz tik iespaidīgo Nurmižu muižu un tās apkārtni, orientēšanās labirints, fotoinstalācijas dabā, kā arī citi pārsteigumi.

Biļetes cenas 15 eiro. Bērniem, studentiem, pensionāriem – 7 eiro. VIP biļete – 25 eiro. Biļetes uz festivāla koncertiem vai kopējo festivāla biļeti var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē šeit. Kopējās biļetes cena 35–75 eiro. ArSiguldas novada ID karti biļetēm iepriekšpārdošanā 20% atlaide. Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un Ukrainas pilsoņiem biļetes cena – 1 eiro (biļetes, uzrādot attiecīgo dokumentu, būs pieejamas uz vietas pasākuma norises vietā). Ieeja uz koncertiem vienu stundu pirms koncerta sākuma.

Pasākumi