×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Uzņēmēju forums “UZŅĒMĒJSPĒJA” Siguldas pils paviljonā

2. septembris 15.00

Vēršot uzmanību uz sadarbību, draudzību, kopienu un atbalstu starp uzņēmējiem, nozarēm un reģioniem, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas un Valmieras biznesa inkubatori 2. septembrī Siguldas pils paviljonā aicina inkubatoru esošos un bijušos dalībniekus, reģiona uzņēmējus, biznesa ideju autorus un ikvienu, kurš vēlas dzirdēt pieredzes stāstus, iegūt iedvesmu forumā “UZŅĒMĒJSPĒJA”.

LIAA biznesa inkubatoru foruma “UZŅĒMĒJSPĒJA” mērķis ir jaukt robežas un kļūt saliedētākiem kā uzņēmējiem, kopienai un reģionam, lai veidotu jaunas sadarbības un atbalsta mehānismus, veicinot attīstību un rosinot uzdrīkstēties, izmēģināt, atbalstīt un dalīties pieredzēs. Lai arī reģionā uzņēmēji darbojas dažādas nozares, inkubatori redz un tic, ka uzņēmējiem, domubiedriem un apkārtējiem cilvēkiem ir jāspēj līdzdarboties, lai ne tikai spēcinātu reģiona ekosistēmu, bet arī uzņēmējdarbības kopienu.

Pasākums norisināsies 2. septembrī no plkst. 15.00 līdz 21.00. Tā laikā apmeklētāji tiek aicināti piedalīties paneļdiskusijās, mentora paneļos, pieredzes stāstos un citās aktivitātēs:

  • plkst. 15.00 – foruma atklāšana;
  • plkst. 15.20 – paneļdiskusija “Izkāp no sava burbuļa”;
  • plkst. 16.00 – intervija “Mentora recepte”;
  • plkst. 16.40 – mentoru paneļi (tēmas: “Eksports”, “Ražošana, tehnoloģijas un inovācija”, “Mārketings”);
  • plkst. 17.20 – praktiska nodarbība “Runas rāmis”;
  • plkst. 17.40 – paneļdiskusija “Viens nav orķestris”;
  • plkst. 19.00 – vakara pārsteigums ar smieklu devu.

Aktivitātēs piedalīsies gan LIAA inkubācijas spēcīgie “Alumni”, gan esošie dalībnieki, reģiona pārstāvji un tādi nozares eksperti kā radošās apvienības “Skudras metropole” vadītāja Gundega Skudriņa, SIA “Ideju un inovāciju institūta” vadītāja Elīna Miķelsone, SIA “Milzu!” īpašnieks un zīmola radītājs Enno Ence, uzņēmuma “Runas Rāmis” vadītāja Aija Iesalniece un vēl citas lieliskas personības

Pasākuma organizatori aicina rezervēt datumu un sekot līdzi LIAA Siguldas un Valmieras biznesa inkubatoru sociālo tīklu vietnes Facebook lapām, lai uzzinātu plašāk par foruma programmu, citiem dalībniekiem, tēmām un aktivitātēm.

Iepriekšēja reģistrācija pieejama šeit. Papildus iedvesmu iespējams gūt Spotify platformā “Uzņēmējspēja”.

LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. LIAA Biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts “Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators”.

Pasākumi