×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Riteņbraukšanas sacensības MTB olimpiskajā krosā Fischer slēpošanas centrā

17. septembris 11.00

Sestdien, 17. septembrī, Siguldā ar finālposmu noslēgsies “VeloExpress” Latvijas kausa sezona MTB Olimpiskajā krosā. Reģistrācijas sezonas izšķirošajam posmam turpinās tīmekļa vietnē www.bulta.lv/xco. Sacensību laikā arī noteikti pārvietošanās ierobežojumi Laurenču un Kalna ielā.

Sacensību distancē iekļauts arī gājēju ietves posms gar mājām Kalna ielā. Saistībā ar sacensību norisi no plkst. 8.00 līdz 15.00 var tikt ierobežota (regulēta) automašīnu izbraukšana uz Kalna ielu. No plkst. 10.00 līdz 14.00 vienā joslā tiks slēgta satiksme Laurenču ielā. Tāpat tiks slēgta gājēju pārvietošanā pa Kalna ielas ietvi no Laurenču ielas līdz ūdenstornim. Sacensību organizatori aicina respektēt brīvprātīgo trases cilvēku norādes, neapdraudot dalībnieku un savu drošību.

Velobraucējus Siguldā pie sevis uzņems Fischer slēpošanas centrs, kura apkārtnē atrodas senākā pašmāju MTB Olimpiskā krosa trase, kur aizvadītos četrus gadus arī notika Latvijas čempionāts.

Finālposms tiks sadalīts divos braucienos. Uzvarētāji tiks noteikti 17 vecuma un meistarības grupās kā vīriem, tā dāmām. Sacensību trase, lai būs fiziski prasīga, tomēr būs interesanta un vilties neliks arī rūdītus XCO krosa braucējus.

Pirmais starts tiks dots plkst. 11.00, kad trasē dosies sieviešu Elites/CFA, U-14, U-16 puišu un meiteņu, U-18 junioru meiteņu, Master-4 un Master-5+ vīriešu, kā arī Master sieviešu grupu sportisti.

Tikmēr otrajā startā, kas sāksies plkst. 12.30, sacensības uzsāks Elites/U-23, CFA, junioru un Master-1, Master-4 vīru grupu sportisti. Dalībnieki atkarībā no savas vecuma grupas veiks 2–6 apļus. Atkarībā no laika apstākļiem, apļu skaits var samazināties.

Pēc sacensībām notiks ne tikai posma, bet arī sezonas kopvērtējuma apbalvošana. Kopvērtējumā individuālajā vērtējumā tiks vērtēti trīs labākie no četriem posmiem. Komandu vērtējumā visi četri posmi.

Pasākumi