×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Sporta spēles entuziastiem Siguldas Sporta centrā

18. septembris 12.00

Sestdien, 17. septembrī, Siguldas novadā norisināsies Veselības diena, bet citi veselību veicinoši pasākumi notiks arī 16. un 18. septembrī. Veselības dienas laikā, uzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, būs iespēja saņemt ārstu bezmaksas konsultācijas, veikt veselības pārbaudi, piedalīties lekcijās, kā arī aktīvi un sportiski pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Tāpat 17. septembrī ikviens ir aicināts piedalīties akcijā “Apbrauc apkārt Siguldas novadam” un, izmantojot velotrenažierus, kuri būs pieejami dažādās vietās, kopīgi krāt kilometrus.

Svētdien, 18. septembrī, Siguldas Sporta centrā no plkst. 12.00 norisināsies komandas sporta veidu diena. No plkst. 12.00 plānots badmintons, plkst. 14.00 – basketbols, plkst. 16.00 – volejbols, plkst. 18.00 futbols. Tā būs iespēja satikt sporta entuziastus, kopā spēlēt iemīļoto komandas sporta veidu, un, iespējams, tas būs pirmais solis, lai turpinātu piedalīties sporta veida aktivitātēs arī turpmāk. Komandas sporta veidu dienā piedalīties aicināts ikviens no 18 gadu vecuma. Dalība komandu sporta dienas spēles ir bez maksas.

Plašāka informācija par Veselības dienām lasāma šeit.

Pasākumi