×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Senioru dienas kaleidoskops Mālpils Kultūras centrā

2. oktobris 12.00

 

2. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 18.00 Mālpils Kultūras centrā norisināsies Senioru dienai veltīti pasākumi, kuros aicināts piedalīties ikviens interesents.

No plkst. 12.00 līdz 14.00 notiks fitnesa treneres Ilvijas Belickas lekcija “Vingrošana un aktīvs dzīvesveids”. Ilvijai ir Rīgas Stradiņa universitātes “Veselības sporta speciālista” diploms, un šobrīd viņa kārto ITEC sertifikātu komplementārās medicīnas speciālista jomā, kas ļauj popularizēt veselīgu dzīvesveidu un sabalansēta uztura nozīmi. Kopā ar Ilviju dalībnieki aktīvi izkustēsies un arī iegūs zināšanas par aktīva dzīvesveida nozīmi cilvēka dzīvē visos dzīves posmos.

No plkst. 14.00 līdz 16.00 Sirje Neimane vadīs radošo sveču darbnīcu, kurā katrs dalībnieks varēs izgatavot savu īpašo “Anima Candles” sveci, pats radot tās īpašo dizainu. Būs pieejams plašs krāsu un smaržu klāsts, kas izgatavotas no pārtikas rūpniecībā izmantojamā parafīna vai ekoloģiskās sojas.

No plkst.  16.00 līdz 17.30 Agritas Grosbartes iedvesmojoša stila meistarklase “Gadi nav šķērslis – stilam ir nozīme!”. Nodarbība ar moto “Tavs vizuālais tēls – Tava vizītkarte” sniegs priekšstatu un noderīgu informāciju par pirmo iespaidu un imidžu. Tā palīdzēs atbildēt uz jautājumiem, kas saistīti ar koptēlu. Tiks pārrunāts par vīriešu un sieviešu vizuālās uztveres atšķirībām, kā arī būs iespēja uzdot interesējošus jautājumus. Meistarklases laikā Agrita sniegs arī noderīgus padomus par sezonas apģērbu, praktiskus ieteikumus, kā defektu pārvērst par efektu. Agrita Grosbarte ir sertificēta psiholoģe, pedagoģe, pārmaiņu un pārvērtību trenere, eksperte un praktiķe individuālā vizuālā tēla veidošanā.

Plkst.  18.00 pirmā stāva vestibilā notiks uzvedums “Kļavas lapa”, kurā piedalīsies Mālpils Kultūras centra amatierteātra “Vēji” aktieru ansamblis un akordeonists Kaspars Gulbis.

Uz nodarbībām iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 67925836. Ieeja pasākumos bez maksas.

Pasākumi