×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Vakars ar latviešu dramaturģi, prozaiķi un dzejnieci Ingu Ābeli Allažu bibliotēkā

20. oktobris 16.00

20. oktobrī plkst. 16.00 Allažu bibliotēkā notiks latviešu dramaturģes, prozaiķes un dzejnieces Ingas Ābeles vakars ar grāmatu fragmentu lasījumiem. Aicināts ikviens interesents, lai saņemtu atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar rakstnieces literāro darbību.

Inga Ābele ir latviešu rakstniece, pazīstama galvenokārt kā prozaiķe un dramaturģe. Baltijas Asamblejas balvas laureāte 2009.  gadā. Rakstniece saņēmusi Literatūras gada balvu dramaturģijā par grāmatu “Lugas” (2003) un četras balvas prozā par stāstu krājumu “Sniega laika piezīmes” (2004) un romāniem “Paisums” (2008), “Klūgu mūks” (2014) un “Duna” (2017). 2009. gadā romāns “Paisums” apbalvots arī ar Baltijas Asamblejas balvu. Ingas Ābeles stāsti vairākkārt apbalvoti arī ikgadējā festivālā “Prozas lasījumi”.

No 10. līdz 31. oktobrim Allažu bibliotēkā būs skatāma arī tematiskā izstāde “Latviešu dramaturģe, prozaiķe un dzejniece Inga Ābele”. 

Pasākumi