×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Jāņa Zilvera fotoizstāde “Dzīvā daba Siguldā” Mores bibliotēkā

3. oktobris - 31. oktobris

No 3. līdz 31. oktobrim Mores bibliotēkā aplūkojama dabas pētnieka, fotogrāfa un ģeogrāfa Jāņa Zilvera fotogrāfiju izstāde “Dzīvā daba Siguldā”.

Jānis Zilvers ir ģeogrāfs, dabas pētnieks un fotogrāfs, kurš Latvijas dabas skaistumu tver caur fotokameras aci. Jāņa Zilvera mērķis ir parādīt mums dabā to, ko vairs nemākam vai nezinām ieraudzīt. Caur fotogrāfijām un stāstiem Jānis Zilvers rāda dabas skaistumu un tās bagātības. Katrai fotogrāfijai ir savs stāsts, savs skaidrojums – viņš saredz jēgu tieši skaidrojošā darbā. Dabas fotogrāfs fotokameru par savu draugu sauc jau vairāk nekā 15 gadus. Pēc izglītības ģeogrāfs ar padziļinātu interesi dabas procesos un dzīvnieku uzvedībā. Dabas nozarē fotogrāfs darbojas jau kopš bērna kājas, bet profesionāli jau vairākus gadus velta laiku dabas procesu izzināšanai. Jānis Zilvers uzskata, ka tā nav veiksmīga diena, ja nav pabūts dabā un piedzīvots kas jauns.

Jānis Zilvers strādājis Dabas aizsardzības pārvaldē, šobrīd ir “TV24” raidījuma “Dabas tops” vadītājs, līdzdarbojas vecāku stādaudzētavā “Pīlādži” un vīndarītavā “Zilver”, ir viens no orientēšanās kluba “Siguldas takas” rīkotājiem, kā arī liels ceļotājs. Sižetu par dabas fotogrāfu Jāni Zilveru iespējams noskatīties režisora un žurnālista Armanda Tripāna veidotajā raidījumā “Meža stāsti”

Pasākumi