×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

Siguldas novada skolēnu vecāku konference “Izaugsme, kopā veidojot vienotu sistēmu, kurā ikviens bērns spēj realizēt savu potenciālu un pilnveidoties” Siguldas Valsts ģimnāzijā

26. oktobris 17.30

26. oktobrī no plkst. 17.30 Siguldas Valsts ģimnāzijā norisināsies Siguldas novada skolēnu vecāku konference “Izaugsme, kopā veidojot vienotu sistēmu, kurā ikviens bērns spēj realizēt savu potenciālu un pilnveidoties”. Lai piedalītos tajā, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot veidlapu šeit.

Lai justu piederību un izdzīvotu sociālas būtnes svarīgāko īpašību – darboties kopā vienotam rezultātam –, svarīgi veidot kopīgu redzējumu un skaidru sistēmu. Kā to labāk darīt? Kā vienotu platformu mēs varam izvēlēties izglītības iestādi, kura ir saistoša visiem, kā vecākiem un pedagogiem, tā skolēniem. Ikviens interesents aicināts piedalīties un ieraudzīt sevi šajā sarunās, jo ikkatram ir nozīme, lai veidotos sistēma, kura ved uz kopīgiem mērķiem un rezultātu sasniegšanu.

Konferences programma:

  • plkst. 17.30–18.00 iepazīšanās ar Siguldas Valsts ģimnāzijas vidi;
  • plkst. 18.00–19.00 sarunas pie kafijas tases. Sarunas vadīs žurnālists un skolotāju izglītības programmas “Mācītspēks” dalībnieks Ansis Bogustovs.
    Izglītības iestāžu pārstāvji un vecāki runās par pārmaiņām izglītības procesā, par kopveseluma pieejas realizēšanu, par katra skolēna izaugsmes iespēju saskatīšanu un veicināšanu, par sadarbību, kurā visi apzinās savas skolas vērtības, mērķus un saprot, kā ikdienas process ļauj tos sasniegt. Tiks pārrunāta vecāku lomu bērna izaugsmē, kur nozīmīga ir izpratne par skolas mērķiem un aktivitātēm, kuras vērstas uz mācību sasniegumiem un personības attīstību.
    Sarunā piedalīsies: Siguldas novada izglītības iestāžu vadītāji Siguldas Valsts ģimnāzijas direktors Rūdolfs Kalvāns un Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas direktore Maija Kalniņa, izglītības iestāžu Vecāku padomes pārstāvji, Pusaudžu resursu centra Siguldas filiāles vadītāja Elīna Rotbaha-Zaremba, vecāku izglītības programmas “Plecs” lektors Georgs Rubenis.
  • plkst. 19.00–20.30 “15 minūtes, kas var mainīt Jūs un Jūsu bērna dzīvi”. Nodarbību vadīs fonda “Plecs” “Vecāku izglītības programmas” lektori: Inga Oliņa (“Centrs ZIN” vecāku izglītības programmu direktore, TBRI (C) praktiķe, lektore), Georgs Rubenis (“Centrs ZIN” vadītājs, TBRI (C) praktiķis, meditācijas skolotājs).

Pasākumi