×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

“Rīts ar literatūrzinātnieku. Mūsdienu rakstnieki Siguldas novadā” Siguldas Jaunajā pilī

12. novembris 11.00

12. novembrī plkst. 11.00 Siguldas Jaunajā pilī notiks cikla “Rīts ar literatūrzinātnieku” noslēguma pasākums, kas veltīts mūsdienu rakstniekiem Siguldas novadā.

Pasākumā piedalīsies pieci autori, kuri kādu savas dzīves posmu saistījuši ar Siguldas novadu, – Inga Ābele, Guntars Godiņš, Artis Ostups, Luīze Pastore un Edvīns Raups. Varēs dzirdēt gan autoru lasījumus, gan literatūrzinātnieces Evas Eglājas-Kristsones vadīto sarunu par radošo darbu Siguldas novadā, aktuālo rakstniecībā un citām tēmām.

Cikla “Rīts ar literatūrzinātnieku” gaitā kultūras centrs “Siguldas devons” sadarbībā ar Latvijas universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūta pētniekiem soli pa solim jeb pagastu pa pagastam iepazīstinājis ar personībām, notikumiem, parādībām literatūrā, kas raksturīgas Siguldas novadam. Uzzinājām par to, kādas intrigas slēpjas aiz krāsainajiem Kārļa Cilinska lubu romānu vākiem, kādi bija likteņi Lēdurgas skolas pārziņa Mora trīs talantīgajiem bērniem, kāda mēroga personība slēpjas aiz segvārda Kārlis Dzelzs, kā Mālpils mācītājs vakcinēja pret bakām savu draudzi un daudz ko citu tikpat aizraujošu.

Pasākums norisinās ar Valsts Kultūrkapitāla fonds atbalstu.

“Rīts ar literatūrzinātnieku” skatāms arī kultūras centra “Siguldas devons” Facebook lapā.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Pasākumi